Våra tjänster

TS Fogfria Golv har under 15 år arbetat med skyddsbeläggningar för golv och har stor kunskap av fogfria golvbeläggningar för alla typer av industrimiljöer. Fogfria golv är extremt slitstarka och vänder sig till tung och lätt industri, verkstads-, fordons- och tillverkningsindustri, lager och laboratorier. Även storkök, restauranger och butiker är lämpliga miljöer för fogfria golv.

 

Vi har produkter från de enklaste typer av dammbindning till avancerade beläggningssystem med infärgning och kemikaliebeständighet.

 

Vi erbjuder även betongpolering, där du förutom en jämn fin yta även kan få hårda glansiga betonggolv. Dessutom erbjuder vi borttagning av golvbeläggningar och golvmålning.

 

Mer fakta om fogfria epoxygolv

Beskrivning

Eporoc EP Compact är en fogfri och dekorativ golvbeläggning bestående av högkvalitativ epoxi och infärgad sand. Systemet är avsett för både nya och gamla golv. Utförs i tjocklek 2-4 mm.

 

Installation

Beläggningsarbetet tar normalt 2-3 dagar i anspråk. Omliggande verksamhet påverkas oftast inte utan kan fortgå som vanligt under läggningsarbetet. Produkterna är så gott som luktfria och ger inte någon störande odör.

 

Användningsområde

Beläggningen är tät och porfri och lämplig för såväl torra som våta miljöer inomhus. Kombinationen ofärgad epoxi och infärgad sand erbjuder stora färgsättningsmöjligheter.

 

Underhåll

Golvytorna tål rengöring med högtryckstvätt eller skurmaskin. Beläggningen tål de vanligast förekommande rengöringsmedlen.